Arkkitehtitoimistomme on perustettu 1960-luvun alussa, jolloin arkkitehti Lars Rejström aloitti toiminnan. 1987 muodostettiin osakeyhtiö, vuodesta 1995 on arkkitehti SAFA Joel Kyyrö omistanut yhtiön kaikki osakkeet.

Keskeisintä työskentelyaluettamme on ollut toimisto- ja työtilojen suunnittelu sekä kunnalliset kohteet kohteet: koulut, palvelutalot, päiväkodit, terveydenhuollon rakennukset.
Erityisosaamisaluettamme on sähkö- ja voimayhtiöiden valvomoiden suunnittelu sekä saneeraussuunnittelu yleensä. Valtaosa työkannastamme on saneerauskohteita.

Vastaamme usein tilojen suunnittelusta ensimmäisistä luonnoksista irtokalustukseen saakka. Meillä on kokemusta hanke- ja esisuunnittelusta sekä projektinjohdosta. Moniin kohteisiin olemme suunnitelleet erikoissisustuksia ja -kalustuksia.

Toimistomme on Arkkitehtitoimistojen Liiton ATL jäsen, sovellamme toiminnassamme ATL:n Arkkitehtisuunnittelun laatujärjestelmää. Meillä on konsulttivastuuvakuutus. Olemme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava kumppani-rekisterissä.